Terug

Waar kun je vleesetende planten kopen?

Waar kun je vleesetende planten kopen?

Waar kan ik vleesetende planten kopen? Vleesetende planten zijn op veel plaatsen te vinden. Maar een tip? Vleesetendeplant.nl heeft een zeer grote collectie van alle verschillende planten. Neem zeker eens een kijkje in onze webshop.

De vleesetende plant is een prachtige en zeldzame plantensoort die je niet kunt missen in jouw woonkamer. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook enorm praktisch. Zij vangen zonder enig probleem de ongewenste insecten in jouw huis. Daarnaast zijn ze met hun stoere vormen en indrukwekkende kleuren dé blikkenvangers in jouw huis of tuin.

Waar kun je vleesetende planten vinden?

Vleesetende planten zijn echte seizoens-planten (lente & zomer). Dit komt onder andere omdat er in de lente en zomer meer prooidieren voor de plant zijn, zoals vliegen, muggen, spinnen en fruitvliegen. Vleesetende planten kun je het hele jaar door, kwalitatief en goed verzorgd kopen bij onze webshop: Vleesetendeplant.nl. Maar je kunt ze ook in de lente en zomer in tuincentra en bloemisten kopen.

De meest populaire plant is de Venusvliegenval – iedereen kent deze met haar iconische mondjes. Deze plant zul je het snelst tegenkomen in tuincentra en bloemisten. Daarnaast zie je ook vaak dat er, naast Venus vliegenvallen, ook Trompetbekerplanten(Sarracenia’s) verkocht worden bij tuincentra en bloemisten. Beide planten zijn subtropische planten en kunnen zowel binnen als buiten staan. Natuurlijk verkopen tuincentrums en bloemisten soms ook andere soorten, maar deze twee soorten zijn de planten die je het meest zult tegenkomen. Ben je benieuwd naar de soorten die wij aanbieden? Het liefst zelfs een klein beetje informatie over de verschillende soorten? Lees dan zeker onze pagina over: Vleesetende plant soorten

Groter aanbod vleesetende planten

Er zijn, naast de trompetbekerplanten en Venus vliegenvallen, natuurlijk veel meer mooie soorten vleesetende planten. Veel van deze soorten zijn alleen online verkrijgbaar. Zo kun je in onze webshop meerdere soorten vleesetende planten kopen. Ontdek nu welke vleesetende planten er nog meer verkrijgbaar zijn, en welke vleesetende plant jouw absolute favoriet is!

Reacties

  • Placeholder

    Jolanda de vries

    25 / 10 / 2022

    Woon in Heemskerk en wil een kadootje kopen voor me zoon een vleesetende plant

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Vereiste velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Vleesetendeplant.nl 4,9 / 5 - 299 Reviews @ Google My Business
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »