Terug

Waar kun je vleesetende planten kopen?

Waar kun je vleesetende planten kopen?

De vleesetende plant is een prachtige en zeldzame plantensoort die je niet kunt missen in jouw woonkamer. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook enorm praktisch. Zij vangen zonder enig probleem de ongewenste insecten in jouw huis. Daarnaast zijn ze met hun stoere vormen en indrukwekkende kleuren dé blikkenvangers in jouw huis of tuin.

Waar vleesetende planten kopen?

Maar waar kun je vleesetende planten kopen?

Vleesetende planten zijn echte seizoens-planten (lente & zomer). Dit komt onder andere omdat er in de lente en zomer meer prooidieren voor de plant zijn, zoals vliegen, muggen, spinnen en fruitvliegen. Vleesetende planten kun je in de lente en zomer bij tuincentra, bloemisten en webshops kopen.

De meest populaire plant is de Venusvliegenval – iedereen kent deze met haar iconische mondjes. Deze plant zul je het snelst tegenkomen in tuincentra en bloemisten. Daarnaast zie je ook vaak dat er, naast Venusvliegenvallen, ook Trompetbekerplanten (Sarracenia’s) verkocht worden bij tuincentra en bloemisten. Beide planten zijn subtropische planten en kunnen zowel binnen als buiten staan. Natuurlijk verkopen tuincentrums en bloemisten soms ook andere soorten, maar deze twee soorten zijn de planten die je het meest zult tegenkomen.

Groter aanbod vleesetende planten

Er zijn, naast de trompetbekerplanten en Venusvliegenvallen, natuurlijk veel meer mooie soorten vleesetende planten. Veel van deze soorten zijn alleen online verkrijgbaar. Zo kun je deze webshop meerdere soorten vleesetende planten kopen. Ontdek nu welke vleesetende planten er nog meer verkrijgbaar zijn, en welke vleesetende plant jouw absolute favoriet is!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Vereiste velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Vleesetendeplant.nl 4,9 / 5 - 260 Reviews @ Google mijn Bedrijf