Terug

Over ons

Vleesetendeplant.nl is een webshop begonnen uit de passie voor vleesetende planten. De webshop is, met een gezamenlijke passie voor vleesetende planten, opgericht door twee jonge ondernemers (vriend & vriendin). Wij houden al jarenlang vleesetende planten, maar desondanks blijft deze fantastisch plantensoort ons verrassen.

Wij (Bart & Nalin) vonden deze planten zo speciaal, maar vonden het jammer dat deze niet op veel plekken te koop waren. Vanuit die gedachtegang zijn wij kleinschalig begonnen met de verkoop van vleesetende planten (online). Het is een kleine, maar leuke markt om te bedienen. 

Over Vleesetendeplant.nl

Op deze website kun je in het algemeen lezen over deze indrukwekkende & mysterieuze plantensoort. Alsook kun je hier de meeste prachtige, kleurrijke en leukste vleesetende planten kopen. Lees informatieve pagina’s over vleesetende planten en bestel gemakkelijk in de webshop jouw favoriete vleesetende plant.

Je vindt bij ons de populairste en doorgaans de makkelijkste soorten vleesetende planten. Op die manier kun je, net zoals ons, rustig de hobby op- én uitbouwen. De vleesetende planten zullen je, met hun kleuren, vormen en eigenschappen, blijven verrassen en dat maakt deze plantensoort zó populair. 

Vragen? Mocht je vragen hebben over het assortiment, de verzorging of wil je - simpelweg - leuke dingen zeggen? Stuur ons dan een berichtje, wij helpen je graag verder. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Vleesetendeplant.nl 4,9 / 5 - 299 Reviews @ Google My Business
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »