Terug

Disclaimer

Vleesetende plant biedt je de toegang tot de webshop. De afbeeldingen, producten, teksten en andere materialen zijn ontworpen en aangeleverd door Vleesetende plant of derden.
 • Auteursrechtelijk beschermd: oneigenlijk gebruik van getoonde content (afbeeldingen, teksten, producten enzovoorts) maakt inbreuk op intellectuele rechten.
 • Deze website, de content, het ontwerp, producten en de afbeeldingen is eigendom van Vleesetende plant of van de eigenaar die deze licentie verleent heeft. Het is verboden om zonder toestemming materialen van deze website te gebruiken. Wil je wel graag iets gebruiken, dan dient dit schriftelijk aangevraagd te worden.
 • Vleesetende plant mag zonder voorafgaande mededelingen aanpassingen uitvoeren om deze website.
 • De bovenstaande materialen worden zonder enige vorm van juistheid en/of garantie aangeboden. Vleesetende plant is niet aansprakelijk voor onjuistheden die getoond worden op deze website.
 • Voor technische fouten, zoals schrijf- of programmeerfouten wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard.
 • Vleesetende plant toont links van andere websites. Vleesetende plant is echte niet aansprakelijk voor de inhoud of het functioneren van de website achter deze links. Wanneer een bezoeker één van de links opent, verlaat de bezoeker de website van Vleesetende plant.

Voor vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met [email protected].

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Vleesetendeplant.nl 4,9 / 5 - 299 Reviews @ Google My Business
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »