Terug

Waterschotels voor vleesetende planten (8)

Waterschotels zijn perfect voor vleesetende planten. Zo kun je gemakkelijk zien hoeveel water de plant aankan en je kunt de planten makkelijk bewateren.

Filters

Waterschotels voor vleesetende planten

Waterschotels

Wanneer jij jezelf verdiept in de ongekend grote wereld van de vleesetende plant en natuurlijk ook graag zelf vleesetende planten wilt verzorgen, kom je er al snel achter hoe belangrijk de juiste accessoires zijn voor vleesetende planten. Accessoires kunnen vleesetende planten namelijk helpen met de gezondheid en verzorging. We gaan daarom één accessoire in het spotlicht zetten nu, dit is de waterschotel. In onze blog gaan we daarom dieper in op de waterschotels en ook waarom deze zo’n must-have zijn.

Waarom waterschotels?

Waterschotels bieden in het algemeen een functioneel voordeel welke ontzettend belangrijk is voor het welzijn van vleesetende planten. Deze waterschotels komen in verschillende varianten, zoals bijvoorbeeld: keramieken en plastic waterschotels ieder met hun eigen functionele voordelen welke helemaal aansluiten bij de vleesetende planten. Daarnaast zorgen onze waterschotels ook nog eens voor een stabiele en veilige omgeving voor de vleesetende planten.

Een esthetische keuze

Naast dat een waterschotel ontzettend functioneel is, mogen we niet vergeten dat een waterschotel ook een esthetische toevoeging aan jouw planten en zelfs interieur is. Ze komen namelijk in verschillende ontwerpen, kleuren en texturen. Dit maakt een waterschotel tot een verrijking binnen- en buitenshuis

Ontzettend duurzaam materiaal

Keramiek is ontzettend weersbestendig en robuust, dit maakt onze waterschalen zo ideaal voor binnen- en buitengebruik. Onze schotels zijn namelijk bestand tegen de strenge weerselementen, van de strenge winters tot de tropische zomers. Onze schotels degraderen niet en geven geen schadelijke stoffen af.

Het watermanagement

belangrijkste eigenschap van onze schotels is wel, het vermogen om vochtigheidsniveaus constant te houden. Dit is super belangrijk voor vleesetende planten, welke gedijen in een vochtige omgeving.

Het aanbod van Vleesetendeplant.nl

Wij van Vleesetendeplant.nl, mogen tegenwoordig wel zeggen dat wij een toonaangevende leverancier zijn van vleesetende planten en benodigdheden. Wij hebben ons assortiment waterschotels in een korte tijd ontzettend verruimt, zodat wij kunnen voldoen aan alle specifieke vleesetende planten behoeften. Al onze waterschotels bieden zowel stijl als functionaliteit.

Verschillende maten

Ons assortiment bestaat uit veelal ronde schotels met verschillende maten. Dit doen wij natuurlijk zodat wij alle groottes uit ons vleesetende planten assortiment kunnen voorzien van een functionele, esthetisch ogende en passende waterschotel. Wij gebruiken ook onze grootste schalen voor de moerasbakken. Zo zijn niet alleen de individuele planten voorzien, maar kunnen wij jouw vleesetende planten ook als collectie voorzien. Het maakt dus niet uit of je enkel voor een Venus vliegenval gaat of een prachtige en diverse moerasbak er is altijd een waterschotel die aan jouw behoeften voldoet.

Enkele tips voor onze waterschotels

We zouden Vleesetendeplant.nl niet zijn als we, zelfs voor onze waterschotels, geen tips zouden hebben. Het zit namelijk zo, het correct gebruik van waterschotels kan zeker een verschil maken in de gezondheid en de groei van jouw vleesetende planten. Laten we eens samen naar de tips gaan kijken:

  1. Plaatsing

Het is belangrijk dat je jouw schotel op een stabiele ondergrond plaatst. Zo blijft het water niveau gelijk en voorkom je dat de plant geen vocht kan opnemen of door het gewicht zelfs omvalt.

  1. Waterkwaliteit

Dit heeft te maken met jouw planten en met jouw waterschotel. Gebruik in alle gevallen ook als je besluit om jouw waterschotel aan te vullen enkel regenwater of gedestilleerd water voor je vleesetende planten, aangezien kraanwater mineralen kan bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de planten.

  1. Regelmatige Reiniging

Je kunt er voor kiezen om jouw waterschotel regelmatig mee te nemen in de schoonmaak. Dit kan een ophoping van mineralen voorkomen, wat op hun beurt weer de waterkwaliteit en de plantengezondheid kan beïnvloeden / aantasten.

Beoordelingen en ervaringen van onze klanten.

Onze klanten welke de waterschotels van Vleesetendeplant.nl hebben gebruikt, melden dat de planten in goede gezondheid en staat van groei gehouden worden. Daarnaast vermelden onze klanten gewoon weg super tevreden te zijn met hun waterschotels. Dit is ook mede te danken aan de prachtige en functionele ontwerpen. Wat wij hierdoor merken is dat de schotels een centraal onderdeel zijn geworden van hun plantendisplay en decoraties.

Conclusie

De waterschotel is een cruciaal onderdeel wanneer het aankomt op de verzorging en onderhoud van vleesetende planten. Onze waterschotels bieden een perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek, dit maakt onze waterschotels dan ook een uitstekende keuze voor zowel de beginner als de veteraan. Wij geloven dat wanneer je investeert in accessoires of benodigdheden van goede kwaliteit je een aanzienlijke bijdragen kunt leveren aan zowel de gezondheid als de levensduur van jouw planten, terwijl ze daarnaast staan te pronken in jouw tuin of interieur.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Vleesetendeplant.nl 4,9 / 5 - 299 Reviews @ Google My Business
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »