Terug

Speciaal voor onze klanten

Wij hebben dit voorjaar een leuke actie bedacht voor ál onze klanten (zowel nieuwe- als onze vaste klanten). Dit voorjaar ontvang je op álle vleesetende planten in ons assortiment tot wel 20% korting (op=op)…. leuk, toch? Wij leggen hieronder uit wat de actie precies inhoudt en waarom wij deze hanteren.

De meest bijzondere planten voor bij jou thuis!

Doordat wij over een grote voorraad vleesetende planten beschikken, bieden wij korting op álle vleesetende planten (tot wel 20% korting). Op die manier proberen wij de voorraad van dit jaar te verkopen, zodat wij volgend jaar weer kunnen beginnen met een nieuwe kweek vleesetende planten. Belangrijk: De voorjaarsactie geldt zolang de voorraad strekt: op=op!

Hierbij vind je alle categorieën van onze soorten vleesetende planten: 

Goed om te weten: Rond deze tijd van het jaar start de rustperiode. Dit wilt zeggen dat enkele vleesetende planten in een winterrust gaan. Veel soorten vleesetende planten werken met een groeiperiode en een rustperiode. De rustperiode vindt plaats van het voorjaar tot en met het voorjaar. De rustperiode houdt voor elke soort iets anders in. Zo zijn er vleesetende plant soorten die een strenge winterrust houden en vleesetende plant soorten die een minder strenge winterrust houden.

Meer lezen over wat die rustperiode voor vleesetende planten precies inhoudt voor de verschillende soorten die wij aanbieden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Vleesetendeplant.nl 4,9 / 5 - 299 Reviews @ Google My Business